Yes!

Jij kan beveiliger worden! Naar verwachting zullen wij in februari of maart 2024 een nieuwe klas starten

Hoe nu verder?

Matchmakers

Je gaat in gesprek met één van onze Matchmakers. Zij zullen contact met jou opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 184 743 103. Zij hebben jarenlang in de beveiliging gewerkt.

}

15 minuten

Het telefoongesprek duurt ongeveer 15 minuten duren. In deze tijd zit er een Matchmaker klaar voor al jouw vragen. Weet jij al welke vragen je gaat stellen?

Sollicitatiegesprek

Na het telefonische intake wordt je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.

Klaar om te beginnen!

Wij gaan aan de slag voor een passende werkplek

Wij staan altijd voor je klaar!

We zorgen ervoor dat je periode voor-, tijdens- en na de opleiding prettig verloopt…

 

Volg ons op Social Media

 

Waarom wil je werken in de beveiliging?

Z

Variatie

Geen dag is hetzelfde in de beveiliging. De dynamische branche houdt je actief en gezond. Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit,  dan is de beveiliging echt iets voor jou!
Z

Uitdaging

Je bent continu scherp en je hebt oog voor afwijkende situaties en gedrag. Tijdens calamiteiten weet jij de orde en de rust te bewaren.
Z

Eenheid

Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat Nederland veilig blijft, waarbij je blindelings op je collega’s moet kunnen vertrouwen. Één team één taak.

Dit zeggen anderen

Fijne werkgever

Sinds december 2020 ben ik werkzaam voor The Flying Dutchman @work. Via hun heb ik een leuke afwisselende baan met fijne collega’s. Ik kan altijd terecht bij hun met vragen en ze denken met je mee. Je bent hier geen nummertje en ze bellen regelmatig met je om te vragen hoe het met je gaat. Ik heb nog nooit zo’n fijne werkgever gehad.

Debby | Sliedrecht

Persoonlijke aandacht

Een open en eerlijk bedrijf die je op de hoogte houdt van wat er speelt, ze nemen de tijd voor je en zullen je altijd helpen als je ergens mee zit. TFD ga zo door!

Mike | Rijswijk

Matchmakers

willen met jou in gesprek

Medewerkers

staan voor je klaar

Aspirant-beveiligers

 in de opleiding en daar kan nog meer bij!

Jaar ervaring

and more to come!