TFD@work academy logo

Gefeliciteerd!

Je bent geschikt om beveiliger te worden. Wil jij je graag aanmelden voor de MBO 2 opleiding tot beveiliger? Klik op de knop hieronder! Naar verwachting zullen wij in februari of maart 2024 een nieuwe klas starten.

Solliciteer direct voor de opleiding tot beveiliger!

Dit kun je verwachten als je hebt gesolliciteerd

Solliciteer

Na je sollicitatie neemt één van onze Matchmakers contact met je op via het volgende telefoonnummer: +31 184 743 103. Zij hebben jarenlang in de beveiliging gewerkt.

}

15 minuten

Het telefoongesprek duurt ongeveer 15 minuten duren. In deze tijd zit er een Matchmaker klaar voor al jouw vragen. Weet jij al welke vragen je gaat stellen?

Sollicitatiegesprek

Na de telefonische intake word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.

Klaar om te beginnen!

Wij gaan aan de slag voor een passende werkplek

Wij staan altijd voor je klaar!

We zorgen ervoor dat je periode voor-, tijdens- en na de opleiding prettig verloopt…

Volg ons op Social media

Dit zeggen anderen

Fijne werkgever

Sinds december 2020 ben ik werkzaam voor The Flying Dutchman @work. Via hun heb ik een leuke afwisselende baan met fijne collega’s. Ik kan altijd terecht bij hun met vragen en ze denken met je mee. Je bent hier geen nummertje en ze bellen regelmatig met je om te vragen hoe het met je gaat. Ik heb nog nooit zo’n fijne werkgever gehad.

Debby | Sliedrecht

Persoonlijke aandacht

Een open en eerlijk bedrijf die je op de hoogte houdt van wat er speelt, ze nemen de tijd voor je en zullen je altijd helpen als je ergens mee zit. TFD ga zo door!

Mike | Rijswijk